Naujas M dydžio PetCity centras didžiausiame OUTLET Šiaurės Europoje

October 21, 2021

Naujas M dydžio PetCity centras didžiausiame OUTLET Šiaurės Europoje

Skubame pasidalinti džiugia naujiena – nuo šiol esame dar arčiau savo klientų, spalio 22 d. atidaromas dar vienas Laimingų augintinių miestas, kuris įsikūrė didžiausiame OUTLET centre Šiaurės Europoje - VILNIUS OUTLET, Pilaitėje prie vakarinio aplinkelio, Vytauto Pociūno g. 8.

Tai pirmoji mūsų tokio pobūdžio parduotuvė, kur jus nuolat džiugins nuolaidos net iki 50 procentų. Kviečiame visus mūsų draugus į atidarymo šventę, kuri vyks jau spalio 22-24 dienomis.

M dydžio PetCity augintinių centre jus pasitiks ne tik gausus prekių asortimentas – daugiau nei 5000 prekių, bet ir moderni gyvūnų kirpykla (jau netrukus) bei veterinarijos vaistinė. Viskas, ko reikia jūsų augintiniui – po vienu stogu. Šeimininkų ir augintinių džiaugsmui siūlome visame pasaulyje populiarus ir laiko patikrintus prekinius ženklus bei tuos prekinius ženklus, kuriuos pirmieji pristatėme Lietuvos rinkai. Skandinaviška kokybė ir stilius labai vertinami klientų, nes apgalvotos detalės leidžia mėgautis funkcionalumu.  

PetCity PILAITĖ OUTLET klientų patogumui įsikūrė pirmame prekybos centro aukšte šalia kitų būtiniausių prekių parduotuvių, todėl planuodami įprastą apsipirkimą, turėsite puikią progą užsukti ir į gyvūnų prekių parduotuvę ar kirpyklą. Patogiai ir greitai su keturkoju pateksite iš automobilių aikštelės pusės pro įėjimą A. 

Draugiška ir moderni PetCity aplinka pasitiks Jus ir Jūsų mylimus keturkojus. Parduotovėje jūsų augintinis turės, kur atsigaivinti, o konsultantės jį nustebins skanuku.

Iki susitikimo Laimingų augintinių mieste – PetCity, Vytauto Pociūno g. 8, prekybos centro VILNIUS OUTLET 1-ame aukšte.

Blog:

  • Kaip išrinkti geriausią maistą savo šuniui?

    Kaip išrinkti geriausią maistą savo šuniui?

    Skaityti daugiau

  • Smulkiųjų gyvūnų priežiūra vasarą: ko imtis užklupus karščiams?

    Smulkiųjų gyvūnų priežiūra vasarą: ko imtis užklupus karščiams?

    Skaityti daugiau

  • „Mission Forever Friend“ iniciatyvos finišas –  2110 maisto porcijų beglobiams gyvūnams jau pasiekė prieglaudą

    „Mission Forever Friend“ iniciatyvos finišas –  2110 maisto porcijų beglobiams gyvūnams jau pasiekė prieglaudą

    Skaityti daugiau

  • PetCity Klaipėda plečiasi: dvigubai didesnė parduotuvė, dvigubai daugiau prekių, platesnis veterinarinių paslaugų spektras

    PetCity Klaipėda plečiasi: dvigubai didesnė parduotuvė, dvigubai daugiau prekių, platesnis veterinarinių paslaugų spektras

    Skaityti daugiau

  • Akredituota kačių klinika: kuo ji išskirtinė ir kas yra sertifikuotas kačių advokatas?

    Akredituota kačių klinika: kuo ji išskirtinė ir kas yra sertifikuotas kačių advokatas?

    Skaityti daugiau

Visos naujienos