„Mission Forever Friend“ iniciatyvos finišas –  2110 maisto porcijų beglobiams gyvūnams jau pasiekė prieglaudą

May 19, 2023

„Mission Forever Friend“ iniciatyvos finišas –  2110 maisto porcijų beglobiams gyvūnams jau pasiekė prieglaudą

„Mission Forever Friend“ – tai visą balandžio mėnesį vykusi socialinė akciją, kurią iniciavo „PetCity“ ir „Hill's Pet Nutrition“. Jos metu kiekvienas „PetCity“ parduotuvėse nupirktas „Hill's“ sauso maisto kilogramas, virto porcija beglobiams augintiniams iš „SOS gyvūnai" prieglaudos. Gegužės 18 d. nuvykome į „SOS gyvūnai“ prieglaudą, kur nuvežėme paramą bei pabendravome su joje gyvenančiais beglobiais gyvūnais.

Per dieną prieglaudai reikia apie 30 kg pašaro

Kaip teigia „SOS gyvūnai“ prieglaudos savanorė Ieva Rakauskaitė, sauso maisto poreikis yra didelis: per dieną gyvūnams reikia apie 30 kg pašaro, todėl parama yra labai reikalinga. Visgi labai svarbu, kad pašaras būtų kokybiškas, super-premium klasės.

„Prieglaudoje kasdien gyvena virš 100 įvairaus amžiaus gyvūnų – nuo ką tik gimusio iki senjoro. Kad užtikrintume kuo pilnavertiškesnį ir sveikesnį keturkojo gyvenimą, mes šeriame jį specialiu, būtent jam pritaikytu maistu. Gyvūnai į prieglaudą atkeliauja su įvairiomis ligomis, alergijomis, todėl tinkama ir gerai pritaikyta mityba bei kokybiškas maistas jiems yra ypač svarbus“, – sako prieglaudos savanorė I. Rakauskaitė.

Svarbu ne tik parama, bet ir dėmesys

Prie akcijos „Mission Forever Friend“ prisidėjo ne tik parduotuvių komanda ir klientai, bet ir „PetCity“ veterinarijos klinikose dirbantys gydytojai bei asistentai.

Balandžio 27 dieną PetCity NØRDIKA klinikos gydytojos Jurgita Druseikaitė bei Kotryna Kazlauskaitė vyko į „SOS gyvūnai“ prieglaudą su tikslu įgyvendinti gražią misiją – nukirpti beglobiams gyvūnams nagučius.

Per kelias valandas PetCity kolektyvas net 44 šunims patrumpino nagus, augintinius mylavo, glostė, bendravo su jais. Net neabejojame, kad tai taps reguliaria tradicija ir ateityje!

Paramos dėžės – visuose didžiuosiuose PetCity centruose

Nors balandžio mėnesį vykusi „Mission Forever Friend” akcija jau baigėsi, „PetCity” bendradarbiavimas su prieglaudomis tęsiasi nuolat. Visuose didžiuosiuose „PetCity” centruose turime paramos dėžes, kuriose suaukotus produktus teikiame įvairioms Lietuvoje veikiančioms prieglaudoms.

Blog:

  • Kaip išrinkti geriausią maistą savo šuniui?

    Kaip išrinkti geriausią maistą savo šuniui?

    Skaityti daugiau

  • Smulkiųjų gyvūnų priežiūra vasarą: ko imtis užklupus karščiams?

    Smulkiųjų gyvūnų priežiūra vasarą: ko imtis užklupus karščiams?

    Skaityti daugiau

  • PetCity Klaipėda plečiasi: dvigubai didesnė parduotuvė, dvigubai daugiau prekių, platesnis veterinarinių paslaugų spektras

    PetCity Klaipėda plečiasi: dvigubai didesnė parduotuvė, dvigubai daugiau prekių, platesnis veterinarinių paslaugų spektras

    Skaityti daugiau

  • Akredituota kačių klinika: kuo ji išskirtinė ir kas yra sertifikuotas kačių advokatas?

    Akredituota kačių klinika: kuo ji išskirtinė ir kas yra sertifikuotas kačių advokatas?

    Skaityti daugiau

  • Naujųjų metų naktis: kaip augintiniui padėti įveikti fejerverkų baimę?

    Naujųjų metų naktis: kaip augintiniui padėti įveikti fejerverkų baimę?

    Skaityti daugiau

Visos naujienos