PetCity pradeda prekybą Wolt platformoje – prekes gaukite dar greičiau!

June 1, 2022

PetCity pradeda prekybą Wolt platformoje – prekes gaukite dar greičiau!

Nuo šiol PetCity bus dar arčiau savo klientų, nes nuo šiandien pradedame bendradarbiauti su „Wolt“! Nesvarbu, lietus  ar kaitra, savaitgalis ar darbo dienos vakaras, daugiau nei 300 PetCity asortimento prekių galėsite įsigyti vos kelių pirštų judesiu. „Wolt“ pristatymai iš PetCity bus vykdomi Vilniaus, Klaipėdos ir Panevėžio miestuose.

Prekės pristatomos vidutiniškai per 30-40 minučių

PetCity tikslas – savo klientams suteikti galimybę greitai ir patogiai įsigyti pačias kokybiškiausias augintinių prekes. Ar žinojote, kad „Wolt“ kurjeriai prekes pristato vidutiniškai per 30-40 minučių nuo užsakymo pradžios? Gurgiančiam augintinio pilvukui tikrai neteks ilgai laukti!

„Wolt“ pristatymai bus vykdomi iš šių PetCity centrų:

  • PetCity EUROPA, Konstitucijos pr. 7A, Vilniuje
  • PetCity DOMUS PRO, Ukmergės g. 308, Vilniuje
  • PetCity KALNĖNAI, Moravų g. 7, Vilniuje
  • PetCity PILAITĖ OUTLET, V. Pociūno g. 8, Vilniuje
  • PetCity KLAIPĖDA, Liepų g. 81, Klaipėdoje
  • PetCity RYO, Vakarinė g. 61, Panevėžyje.

Norint PetCity prekes užsisakyti į kitus miestus, visuomet tai galite padaryti mūsų elektroninėje parduotuvėje. Pristatymas galimas visoje Lietuvoje.

Kruopščiai atrinkti PetCity prekiniai ženklai

„Wolt“ platformoje rasite kruopščiai atrinktą PetCity prekių sąrašą: aukščiausios kokybės super premium klasės maistą šunims, katėms ir smulkiesiems gyvūnams, skanėstus, konservus, žaislus augintiniams, kailio ir nagų priežiūros priemones, higienos prekes bei graužikų reikmenis.

Didelė dalis atrinkto asortimento – puikiai žinomų prekinių ženklų gaminiai: Barking Heads, Raw Paleo, Edgard Cooper, Meowing Heads, Platinum, Hill‘s, Aatu, Applaws, Best Barf, Kong, Beeztees ir kt. – šių gamintojų prekes galėsite nesudėtingai įsigyti per „Wolt“ Vilniuje, Klaipėdoje bei Panevėžyje.

Inovatyvumas, greitis ir kokybė – vertybės, vienijančios Wolt ir PetCity

„Wolt“ – tarptautinė maisto ir kitų mažmeninių prekių pristatymo įmonė, sėkmingai veikianti dešimtyse Europos šalių. Tūkstančiai vartotojų vertina „Wolt“ pristatymo greitį, klientų aptarnavimą bei inovatyvumą, o kaip sako PetCity Lietuva verslo vystymo vadovas Vilius Dovydauskas, šios vertybės yra svarbios ir PetCity prekiniam ženklui. 

„Vos per kelis metus „Wolt“ sugebėjo tapti stipriu maisto ir įvairių mažmeninių prekių pristatymo lyderiu mūsų regione. PetCity labai džiaugiasi ir vertina šį bendradarbiavimą, kadangi „Wolt“ vertybės sutampa su mūsų požiūriu į aptarnavimo greitį, kokybę, inovatyvumą ir būvimą kuo arčiau vartotojų. Džiaugiamės, kad super premium klasės maistas, žaislai bei priežiūros prekės jūsų mylimiems augintiniams dabar bus pasiekiamos dar lengviau ir greičiau! Verta paminėti, kad klientų vertinama kokybė neturi kainuoti nekonkurencingai – tokio požiūrio laikydamiesi pradedame bendradarbiavimą su „Wolt”, – sako PetCity Lietuva verslo vystymo vadovas Vilius Dovydauskas.

Naujai Wolt užsiregistravusiems – specialūs kreditai

Be visų privalumų, kuriuos PetCity klientai gaus bendradarbiaudami su „Wolt“, visi šioje platformoje naujai užsiregistravę klientai su kodu PETCITY gaus 6 eurų nuolaidą pirmajam apsipirkimui Tad nieko nelauk ir užsisakyk jau dabar!

Blog:

  • Kaip išrinkti geriausią maistą savo šuniui?

    Kaip išrinkti geriausią maistą savo šuniui?

    Skaityti daugiau

  • Smulkiųjų gyvūnų priežiūra vasarą: ko imtis užklupus karščiams?

    Smulkiųjų gyvūnų priežiūra vasarą: ko imtis užklupus karščiams?

    Skaityti daugiau

  • „Mission Forever Friend“ iniciatyvos finišas –  2110 maisto porcijų beglobiams gyvūnams jau pasiekė prieglaudą

    „Mission Forever Friend“ iniciatyvos finišas –  2110 maisto porcijų beglobiams gyvūnams jau pasiekė prieglaudą

    Skaityti daugiau

  • PetCity Klaipėda plečiasi: dvigubai didesnė parduotuvė, dvigubai daugiau prekių, platesnis veterinarinių paslaugų spektras

    PetCity Klaipėda plečiasi: dvigubai didesnė parduotuvė, dvigubai daugiau prekių, platesnis veterinarinių paslaugų spektras

    Skaityti daugiau

  • Akredituota kačių klinika: kuo ji išskirtinė ir kas yra sertifikuotas kačių advokatas?

    Akredituota kačių klinika: kuo ji išskirtinė ir kas yra sertifikuotas kačių advokatas?

    Skaityti daugiau

Visos naujienos