Augintinių apsaugos priemonės tamsiuoju paros metu

November 11, 2019

Augintinių apsaugos priemonės tamsiuoju paros metu

Sulig kiekviena diena temsta vis greičiau ir greičiau, todėl svarbu pasirūpinti ne tik savo artimųjų, bet ir keturkojų šeimos narių saugumu tamsiuoju paros metu. Šviečiantys prisegami švyturėliai, ryškiaspalvės liemenės, šviesą atspindinčio petnešos, pavadėliai, ar skarelės - kviečiame susipažinti su priemonėmis, kurios užtikrins augintinio saugumą ir užkirs kelią nelaimingiems nutikimams.
Hurtta Polar Led švyturėlis. Toks mažas, tačiau toks galingas! Polar Led švyturėlis tvirtinasi prie daugumos Hurtta gaminių - petnešų, antkaklių ar liemenių, ir užtikrina puikų matomumą net ir ekstremaliomis oro sąlygomis. Specialaus dizaino lęšių ir LED sistemos dėka, apšvietimas matomas net iki 3 km atstumu. Beje, švyturėlis yra atsparus vandeniui, o po vandeniu yra matomas net 100 m atstumu.

Hurtta Polar LED



Hurtta Ranger Vest liemenė. Inovatyvi, elastinės medžiagos liemenė lengvai priglunda prie kūno, todėl augintiniui tampa tartum antrąja oda. Tai neatsiejamas medžioklinių šunų atributas, kadangi medžioklės metu užtikrina gerą matomumą tiek dienos metu, tiek ir sutemus. Patvari ir vandeniui atspari medžiaga užtikrina ilgaamžiškumą dėvint net ir sudėtingiausiomis oro sąlygomis.
Hurtta Ranger Vest
Rukka Flap Safety ryškiaspalvė liemenė su atšvaitais. Itin lengva ir ryški liemenė su stambiais atšvaitų elementais užtikrins augintinio matomumą tiek prietemoje, tiek tamsoje. Dėl specialios sagties, liemenė yra greitai užmaunama, o reguliuojami elastiniai dirželiai priekyje ir ant juosmens, neleidžia liemenei nuslysti nuo augintinio kūno.
Rukka Flap
Rukka Flip Safety ryškiaspalvė skarelė su atšvaitais. Nedidelis, tačiau itin svarbus aksesuaras, padedantis užtikrinti augintinio saugumą tamsoje. Ryškios spalvos, stambios atšvaitinės detalės ir itin patogus bei greitas užsegimas.


Hurtta Dazzle petnešos. Puikus pasirinkimas bet kurio sezono metu. Itin minkštos ir ergonomiškos petnešos turi platų ryškių spalvų pasirinkimą bei stambius, šviesą atspindinčius elementus.


Hurtta Dazzle

Hurtta Polar Vest liemenėMinkšta ir švelni ryškiaspalvė liemenė užtikrina gerą matomumą ir nevaržomą judėjimo laisvę. Liemenė pagaminta iš „Softshell“ audinio su vandeniui atspariu „Houndtex“ sluoksniu, todėl yra tinkama naudoti net ir ekstremaliomis oro sąlygomis. Liemenė puikiai tinka sportinei veiklai, medžioklei ar kasdieniams pasivaikščiojimams. 

Hurtta Polar Vest

B’Seen švyturėlis. Gali būti tvirtinamas prie bet kurio gamintojo antkaklio, petnešų ar pavadėlio. Vos vienas lengvas pasukimas įjungia ir išjungia lemputę. Su keičiamomis baterijomis.




„Su tinklaraščio įrašu susijusios prekės“

Blog:

  • Sausas maistas šunims: kokių ingredientų reikėtų ieškoti pašaro sudėtyje?

    Sausas maistas šunims: kokių ingredientų reikėtų ieškoti pašaro sudėtyje?

    Skaityti daugiau

  • Neregėti gyvūnų talentai! Galbūt jūsų augintinis irgi taip sugeba?

    Neregėti gyvūnų talentai! Galbūt jūsų augintinis irgi taip sugeba?

    Skaityti daugiau

  • Smulkiųjų gyvūnų priežiūra vasarą: ko imtis užklupus karščiams?

    Smulkiųjų gyvūnų priežiūra vasarą: ko imtis užklupus karščiams?

    Skaityti daugiau

  • Antrą gyvenimą Marsui padovanojo veterinarijos gydytojų kompetencija: tiksli diagnozė ir sėkminga operacija

    Antrą gyvenimą Marsui padovanojo veterinarijos gydytojų kompetencija: tiksli diagnozė ir sėkminga operacija

    Skaityti daugiau

  • Nelauk, kol išeis: profilaktinių tyrimų svarba augintinių sveikatai

    Nelauk, kol išeis: profilaktinių tyrimų svarba augintinių sveikatai

    Skaityti daugiau

Visos naujienos