„Kalėdų seneli, šiais metais buvau tikrai geras“. TOP dovanos mylimiems keturkojams

December 6, 2021

„Kalėdų seneli, šiais metais buvau tikrai geras“. TOP dovanos mylimiems keturkojams

Dovana augintiniui artėjančių švenčių proga skamba kaip pamišusi idėja? Visai ne! 2020 metų apklausos rodo, kad daugiau nei pusė amerikiečių ir trys ketvirtadaliai Jungtinėje Karalystėje gyvenančių augintinių šeimininkų planavo Kalėdų dovanas savo gyvūnams. Lietuvoje taip pat kasmet stebime didelį šeimininkų šurmulį, ieškant kuo gi nustebinti savo geriausius pūkuotus ir gauruotus draugus. 

Šlapianosiai ir ūsuotieji, mažesni ar didesni– juk kiekvienas po eglute radęs dovaną nudžiugtų, tad kodėl nepalepinus savo augintinio? Ta proga pristatome nuodugniai atrinktą TOP dovanų sąrašą Šv. Kalėdų proga jūsų šunims!

Advento kalendoriai ir augintiniams!

Sutikite, kad be galo smagu skaičiuoti likusias dienas iki Kalėdų atveriant vis naują advento kalendoriaus langelį ir ištraukiant kokį nors gardėsį ar mielą aksesuarą. „PetCity“ keturkojai fanai taip pat advento kalendoriaus pagalba skaičiuoja dienas iki gražiausių metų švenčių. Advento kalendoriai šunims ir katėms savo viduje slepia gardžius skanėstus viduje. 

Kalėdiniai drabužiai ir aksesuarai leis šventinę dvasią pajausti dar labiau

Planuojate per Kalėdas pasipuošti žaviais megztiniais? O galbūt organizuojate kalėdinę fotosesiją švenčių tematika? Nepamirškite ir savo augintinio, juk puikiai atrodyti nori ir jis! Tam puikiai tiks prancūziško prekinio ženklo „Milk&Pepper” rūbeliai, skirti gyvūnams. Nesvarbu, ar auginate čihuahua veislės mažyli, ar vidutinio dydžio veislės atstovą – dydžių yra įvairių, o asortimentas toks platus, jog galėsite rinktis tarp megztinių, striukių ar net džemperių su kapišonu ir mielomis ausytėmis.

Dovanų idėjos šunims

Nuobodžiaujantiems augintiniams: veikla tiek uoslei, tiek protinei veiklai

Auginate vižlą, borderkolį, australų aviganį ar kitą aktyvios veislės keturkojį? Rekomenduojame iš anksto apmąstyti, kuo augintinis užsiims jums sėdant prie kalėdinio stalo. Dresuotojai, šunų elgsenos specialistai ir šimtai tūkstančių šunų augintojų visame pasaulyje sutinka: šuns užimtumui namuose turbūt nėra geresnio dalyko nei prekinio ženklo „Kong“ žaislai.

Juose įdėtas maistas paprastai yra užšaldomas šaldiklyje ir pateikiamas šuniui kaip delikatesas. Tai ne tik džiugina keturkojį bei paskatina jo uodegą vizgėti dar stipriau, bet kartu ir iškrauna jį tamsiais ir niūriais žiemos vakarais.

Taip pat nuolat kažką veikti norintiems šunims galima dovanoti uostymo kilimėlius arba interaktyvius žaislus, kurie padeda lavinti augintinio uoslę bei protinę veiklą.

Sultinys ir natūralūs griaužalai – nežinome tokių, kuriems nepatiktų

Naminis sultinys skamba kaip vienas šventinio stalo patiekalų? PetCity parduotuvėse natūralūs sultiniai yra skirti būtent šunims. Prekinis ženklas „Food Studio” siūlo šunims skirtą jautienos arba vištienos sultinį, kurį per trumpą laiką pamėgo daugybė mūsų keturkojų klientų. Nuo kasdieninio maisto pagardinimo iki pagalbos atsistatant po traumų ar ligų - toks sultinys yra natūralus kolageno šaltinis, be galo naudingas sąnariams.

Kadangi „Food Studio” sultiniai yra laikomi šaldytuvuose, jų ieškokite didžiausiose „PetCity“ parduotuvėse Vilniuje.

O norintiems, kad augintinis Kalėdų džiaugsmą patirtų kuo ilgiau, papildomai rekomenduojame įsigyti natūralius, džiovintus kramtalus. Na, kad iš nuobodulio šuniui netektų savo dantukais išbandyti kalėdinės eglės stiprumo.

Mėgstantiems pūsti į ūsą

Ar žinojote, kad šunys miegodami praleidžia daugiau nei 12 valandų per parą? O mažyliai gali „parpti“ netgi ir 18 valandų?! Tad nenuostabu, kodėl keturkojo miego erdvei reikėtų skirti ypatingą dėmesį. Kalėdos tam gali būti puiki proga! Investuokite į minkštą, didelį, patogų guolį savo augintiniui ir, patikėkite, ant sofos jis užsuks kur kas rečiau. Galbūt jūsų šuo vis mėgsta palįsti po antklodė? Tuomet vertėtų jam padovanoti namelį su stogeliu. Šių metų naujiena – USB jungtimi šildomi „Love Story” guoliai, kuriuos jau pamilo bekailiai keturkojai, tiek šunys, tiek katės.

 

Kalėdinė kojinė: nepamirškite vienos ir augintiniui!

Priešventiniu laikotarpiu turite tradiciją virš židinio kabinti Kalėdines kojines ir ten vieni kitiems paslėpti mielas dovanėles? Pats metas vieną pakabinti ir savo augintiniui! Kad stebuklingą Kalėdų dvasią pajaustumėte visa šeima kartu, įskaitant ir keturkojį jos narį, pateikiame kelias idėjas, koks radinys kojinėje augintinį padarytų nepaprastai laimingą:

Iškritęs gausus sniegas? Investuokite į šiltą ir vandeniui atsparią striukę

Įsivaizduokite, kaip Kalėdų rytą iškritus didelėms snaigėms keliaujate su savo šunimi pasigrožėti gamta. Sniego gniūžčių gaudymas bus malonesnis, jeigu iš anksto pasirūpinsite šiltu, drėgmei ir vėjui nepralaidžiu šunelio apdaru. Toks pirkinys – tikrai ne vienkartinė dovana. „PetCity“ asortimente esančios „Hurtta“ ir „Rukka“ išsiskiria nepriekaištinga kokybe ir ilgaamžiškumu, tad tarnaus ne vieną sezoną. Striukių dydžių pasirinkimas yra toks platus, kad rasite jų tiek mini veislių šunims, tiek itin didelių veislių atstovams tokiems kaip dobermanai, veimaro paukštšuniai ar kiti. 

Kalėdinės dovanos katėms

Pasirūpinkite šuns sveikata: atlikite profilaktinius tyrimus

Nors posakį „sveikata – brangiausias turtas“ žinome kiekvienas, didžiosios metų šventės –  puiki proga tai prisiminti dar kartą ir skirti dėmesio savo augintinio būklei. „PetCity“ klinikose Vilniuje ir Klaipėdoje galite atlikti visapusę sveikatos apžiūrą: nuo išsamių kraujo tyrimų iki genetinių ligų tyrimų. Pirma profilaktinė apžiūra klinikoje naujai registruotiems klientams – nemokama. 

Geriausia dovana keturkojui esate Jūs

Yra žymus posakis: „Jūs galite turėti daug geriausių draugų, bet šuo turi tik vieną – jus”. Keturkojui nėra nieko geresnio, nei smagiai leisti laiką kartu su savo šeimininku. Ir visai nesvarbu, ar tai bus dešimties kilometrų žygis, ar lengvas pasivaikščiojimas miške, ar smagus žaidimas namuose – šuniui svarbiausia, kad šalia būtumėte jūs. Tad šventiniu laikotarpiu labai skatiname kuo daugiau kokybiško laiko praleisti su savo augintiniais. Neabejojame, tai smagu bus ne tik keturkojui šeimos nariui, bet ir jums: juk ne vienas mokslinis tyrimas yra įrodęs, kad būvimas su šunimis gerina emocinę būseną, nuotaiką ir netgi sveikatą! Laimingų Augintinių Kalėdų jums ir jūsų mylimiausiems!

 

 

Blog:

  • Nelauk, kol išeis: profilaktinių tyrimų svarba augintinių sveikatai

    Nelauk, kol išeis: profilaktinių tyrimų svarba augintinių sveikatai

    Skaityti daugiau

  • Išsiskyrimo nerimas – kaip padėti augintiniui išbūti be šeimininko ir kodėl „narvas“ nėra toks baisus?

    Išsiskyrimo nerimas – kaip padėti augintiniui išbūti be šeimininko ir kodėl „narvas“ nėra toks baisus?

    Skaityti daugiau

  • Prisijaukinkite rudenį kartu su savo keturkoju!

    Prisijaukinkite rudenį kartu su savo keturkoju!

    Skaityti daugiau

  • Augintinis ir pajūris – ką svarbu žinoti?

    Augintinis ir pajūris – ką svarbu žinoti?

    Skaityti daugiau

  • Ką daryti augintiniui suvalgius žiurknuodžių? Veterinarijos gydytoja dalinasi naudingais patarimais

    Ką daryti augintiniui suvalgius žiurknuodžių? Veterinarijos gydytoja dalinasi naudingais patarimais

    Skaityti daugiau

Visos naujienos