Augintinio atostogos PetCity viešbutyje: individualus dėmesys ir daug turiningos veiklos

August 21, 2019

Augintinio atostogos PetCity viešbutyje: individualus dėmesys ir daug turiningos veiklos

Naminių gyvūnėlių kultūra Lietuvoje sparčiai populiarėja. Nesvarbu - šuo, katinas, triušis, papūga ar roplys – šiuolaikinėje šeimoje tai nėra tik paprastas gyvūnas, tai - pilnavertis šeimos narys, kuriuo rūpinamasi ir skiriama ne ką mažiau dėmesio nei kitiems šeimos nariams. Dėl to ir šeimos išvykos ar atostogos yra planuojamos taip, kad tinkamas poilsis būtų garantuotas ir keturkojams šeimos nariams – nesvarbu, jie keliauja kartu su šeimininkais ar atostogos jiems yra suplanuotos gyvūnų viešbutyje.

Kodėl gyvūnų viešbučiai šiandien yra reikalingi?

Matome, kad vis daugiau žmonių siekia gauti profesionalią priežiūrą, aukštą kokybę, o prireikus ir papildomą pagalbą savo augintiniui atostogų metu, todėl renkasi gyvūnų viešbučio paslaugas, o ne draugų ar giminaičių pagalbą. Taip pat pastebime tendenciją, kad vis daugiau užimtų šeimininkų nenori, kad jų augintinis liūdėtų vienas namuose ir krėstų aibes, todėl savo augintinį patiki dienos priežiūrai viešbutyje. Čia augintinis paliekamas nuo pat ryto. Viešbučio darbuotojai juo užsiima, kad nenuobodžiautų, reikiamu metu pamaitina. O tada dienos pabaigoje šeimininkas jį pasiima.

Kokia yra PetCity viešbučio įkūrimo istorija?

2017 metais pradėjus įrenginėti trečiajį ir didžiausią Lietuvoje PetCity DomusPro centrą, net neabejojome, kad čia įsikurs ir gyvūnų viešbutis. Esminis PetCity centrų principas yra suteikti visas augintiniams būtinas paslaugas ir prekes po vienu stogu, todėl erdviame, daugiau nei 750 kv. m plote šalia parduotuvės, veterinarijos klinikos ir priežiūros salono-kirpyklos nusprendėme įrengti ir gyvūnų viešbutį.

Be to, PetCity DomusPro centro lokacija yra ideali vilniečiams, kadangi nereikia augintinio vežti už miesto. Vos keletas žingsnių nuo PetCity viešbučio yra erdvi žalia zona, tad augintiniams suteikiamos visos sąlygos ilgiems pasivaikščiojimams gamtos apsuptyje per daug nenutolstant nuo miesto šurmulio.

Viešbučio išskirtinumai

Viešbutis yra įrengtas pagal naujausius ES ir specifinius VMVT standartus, keliamus viešbučio plotui, medžiagoms ir tvarkai. PetCity viešbutyje grindys ir sienos yra išklotos specialia medicininės kokybės danga, kuri saugi augintiniams. Ji sumažina traumų riziką, užtikrina švarą ir ligų pernešimo riziką.  

Taip pat viešbutyje yra įrengta moderni apšvietimo sistema, leidžianti nustatyti tokį šviesos srautą, prie kurio augintinis yra pripratęs, todėl net ir iš užsienio atvykusiems augintiniams galime suteikti visas sąlygas, kad būtų atkartotas jiems įprastas laiko zonos režimas.

PetCity viešbutyje taip pat yra aukščiausius standartus atitinkanti vėdinimo ir šildymo sistema, todėl net ir per didžiausius vasaros karščius augintinis neperkais, o užklupus žiemai, gyvūnas galės mėgautis tokia temperatūra, prie kurios yra įpratęs gyventi namuose.

Kiekvienas kambarėlis viešbutyje turi ir savo tiesioginio vaizdo transliavimo kameras, todėl šeimininkas turi galimybę stebėti savo augintinį iš bet kurio pasaulio krašto.

Kiekvienam augintiniui teikiame individualų, jo poreikius atitinkantį dėmesį, todėl šunų vedžiojimas trunka ne trumpiau nei po 1 val. bent du kartus per dieną arba taip, kaip nurodo augintinio šeimininkas, pagal individualius poreikius.

Taip pat džiaugiamės, kad savo viešbučio svečiams galime pasiūlyti veterinarijorijos, priežiūros salono ar dresūros paslaugas. Neveltui sakome, kad PetCity - Laimingų augintinių miestas, kadangi visko ko reikia augintiniui, yra po vienu stogu.

Viešbučio darbuotojai - gyvūnų elgesio ir dresūros ekspertai

Vienas iš esminių reikalavimų PetCity viešbučio darbuotojams yra betarpiška meilė gyvūnams, patirtis dirbant su jais bei gyvūnų elgesio, priežiūros ir psichologijos žinios. Todėl džiaugiamės, kad savo viešbučio komandoje turime gyvūnų elgsenos, dresūros, šunų sporto specialistų ir net veisėjų.

Pačiame PetCity DomusPro centre dirba daugiau nei 15 darbuotojų, kurie taip pat yra neatsiejama viešbučio svečių gerovės dalis. Klinikos darbuotojai kiekvienam patenkančiam į viešbutį gyvūnui patikrina sveikatą. Taip pat prireikus skubios pagalbos, klinikos veterinarijos gydytojai tam yra visada pasirengę. Tuo tarpu priežiūros salono-kirpyklos specialistai rūpinasi gyvūnų grožio procedūromis – šeimininkui paprašius, juos maudo, džiovina, kerpa nagučius ir kailiuką, formuoja šukuosenas bei valo ausis ir akis ar paruošia parodoms. 




„Su tinklaraščio įrašu susijusios prekės“

Blog:

Visos naujienos