Kalėdinių dovanų idėjos augintiniui: kas pradžiugintų mylimus šunis ir kates?

December 18, 2019

Kalėdinių dovanų idėjos augintiniui: kas pradžiugintų mylimus šunis ir kates?

Artėjančios didžiausios metų šventės – tai metas, kada norisi palepinti ir nudžiuginti visus šeimos narius, nepamirštant ir augintinių. Nuo šventiškai dekoruotų skanėstų iki elegantiškų ir stilingų aprangos aksesuarų ar šventinės tematikos žaislų. „PetCity“ dalinasi dovanų idėjomis, kurios privers augintinio uodegą vizginti dar stipriau! Kaip pradžiuginti keturkojį pataria didžiausios „PetCity“ parduotuvės, įsikūrusios prekybos parke „DomusPro“, vadovė Olgita Saveljeva-Jasutė.

Artėjančios didžiausios metų šventės – tai metas, kada norisi palepinti ir nudžiuginti visus šeimos narius, nepamirštant ir augintinių. Nuo šventiškai dekoruotų skanėstų iki elegantiškų ir stilingų aprangos aksesuarų ar šventinės tematikos žaislų.

„PetCity“ dalinasi dovanų idėjomis, kurios privers augintinio uodegą vizginti dar stipriau! Kaip pradžiuginti keturkojį pataria didžiausios „PetCity“ parduotuvės, įsikūrusios prekybos parke „DomusPro“, vadovė Olgita Saveljeva-Jasutė.

Dovanų idėjos šuniui

Šventiniai skanėstai. Tiesiausias kelias į augintinio širdį neabejotinai yra... skanėstai, tokia dovana tikrai neliks neįvertinta ir Kalėdų rytą. „PetCity“ parduotuvėse galima rasti šventiškai dekoruotų sausainių, supakuotų žavingose pakuotėse: čia neliks nepastebėti „Beeztees“ sausainių rinkiniai, kurie iš pirmo žvilgsnio atrodo panašūs į žmonėms skirtus saldėsius, preciziškose dėžutėse supakuoti natūralios žuvies sausainiai „Fish4Dogs“, šventinės lazdelės formos kramtalas su džiovinta vištienos filė „Best Friend“.

Žaislai. Retas augintinis nemėgsta žaidimų, todėl naujas žaislas šuniui Kalėdų rytą tikrai suteiks daug džiaugsmo. Šventinės tematikos žaislai – briedžiai, elniai, sniego seniai, šventinę nuotaiką tik dar labiau sustiprins. Čia neliks nepastebėti „Kong Holiday“ linijos žaislai – minkšti elniai, spalvingos virvės, kamuoliukai, bei „Beeztees“ minkštų žaislų šventinė kolekcija – briedžiai, sniego seniai. O norintiems skatinti augintinio sumanumą, rekomenduojame išbandyti išmaniuosius „Nina Ottosson“ žaislus.

Drabužiai. Dovanoti drabužius – tai dovanoti šilumą. Kuomet už lango pučia žvarbus vėjas, tai tampa atsakinga ir praktiška dovana. Šioje srityje nepralenkiami yra skandinavai, kurie gamina „Rukka“ ir „Hurtta“ prekinių ženkų drabužius augintiniams. Megztiniai, lietpalčiai, kombinezonai, striukės – visi jie pasižymi neprilygstama kokybe ir išskirtiniu stiliumi.

Guoliai. Komfortas namuose augintiniui – būtinas, todėl, jei senasis šuns guolis jau yra susidėvėjęs, naujasis gali tapti puikia dovana. Išskirtinio dizaino ir nepriekaištingos kokybės „Hunter“ ir „Scruffs“ guoliai – ne tik dovana augintiniui, bet ir puikus namų interjero akcentas.

Dovanų idėjos katei

Skanėstai. Kiekviena katė yra itin didelė gurmanė, todėl ir Kalėdų rytas turėtų būti neatsiejamas nuo gardžių aromatų ir mažo stebuklo jos dubenėlyje. „Encore“ žuvies filė gabalėlis gali tapti nors ir mažyte, tačiau daug laimės ir murkimo suteikiančia dovana savo ilgauodegei. Kiekviena smaližė neliks neįvertinusi ir neseniai Lietuvoje pristatytų „Edgard Cooper“ konservų, kurie gaminami naudojant aukščiausios kokybės mėsą ir žuvį.

Žaislai. Kaip ir šunų žaislų asortimente, taip ir kačių, lyderiauja „Kong Holiday“ linijos žaislai. Ne paslaptis, kad dauguma iš kačių mėgsta plunksnas, katžolės aromatą ar smagų traškėjimą, tad šioje žaislų linijoje neabejotinai rasite tokių žaislų.

Draskyklės. Turėti leistinų vietų, kurioje galima pagaląsti nagučius, trokšta kiekviena katė, tad nauja draskyklė gali tapti dar vienu nauju susidomėjimo ir užimtumo objektu. „PetCity“ klientai ypač vertina „Beeztees“ draskykles, kurios yra ne tik gražios, tačiau ir patvarios bei pritaikytos net ir didžiausio kūno sudėjimo murklėms.

Guoliai. Jaukus ir minkštas kampelis būtinas kiekvienai katei. Namelio tipo guolis yra ne tik vieta saldžiam miegui, bet ir puiki slėptuvė – pasislėpti nuo namus užklupusių svečių. „Hunter“ ir „Beeztees“ prekinių ženklų guoliai-nameliai, ne tik pasižymi unikaliu dizainu, tačiau ir puikia audinių kokybe, kurie ne tik šildo, bet ir yra malonūs prisiliesti.

Dovanų rinkiniai katei, šuniui, graužikui

Šiemet „PetCity“ parduotuvių naujiena – dovanų rinkiniai. Šunų rinkinyje rasite jau šventinėje dėžutėje supakuotus skanėstus, konservus ir žaislą. Kačių rinkiniuose taip pat rasite skanėstus, konservus ir žaislą. Nepamiršti ir graužikai – jų rinkiniuose supakuoti skanėstai ir mediniai žaislai. Kiekviename iš dovanų rinkinių taip pat rasite ir 10 proc. nuolaidų kuponą kitam apsilankymui „PetCity“ parduotuvėse. Tai puiki dovana ne tik savo augintiniui, bet ir keliaujant į svečius – juk švenčių laukia ir mūsų mažieji keturkojai draugai.

„Su tinklaraščio įrašu susijusios prekės“

Blog:

  • Sausas maistas šunims: kokių ingredientų reikėtų ieškoti pašaro sudėtyje?

    Sausas maistas šunims: kokių ingredientų reikėtų ieškoti pašaro sudėtyje?

    Skaityti daugiau

  • Neregėti gyvūnų talentai! Galbūt jūsų augintinis irgi taip sugeba?

    Neregėti gyvūnų talentai! Galbūt jūsų augintinis irgi taip sugeba?

    Skaityti daugiau

  • Smulkiųjų gyvūnų priežiūra vasarą: ko imtis užklupus karščiams?

    Smulkiųjų gyvūnų priežiūra vasarą: ko imtis užklupus karščiams?

    Skaityti daugiau

  • Antrą gyvenimą Marsui padovanojo veterinarijos gydytojų kompetencija: tiksli diagnozė ir sėkminga operacija

    Antrą gyvenimą Marsui padovanojo veterinarijos gydytojų kompetencija: tiksli diagnozė ir sėkminga operacija

    Skaityti daugiau

  • Nelauk, kol išeis: profilaktinių tyrimų svarba augintinių sveikatai

    Nelauk, kol išeis: profilaktinių tyrimų svarba augintinių sveikatai

    Skaityti daugiau

Visos naujienos